Jeg har vært så fantastik heldig å få bli med Bergans på rypejakt i Sverige, Medstugan. Tidligere i høst, sendte jeg inn en søknad, og fikk vite at jeg var en av de heldige vinnerene! Vi var 4 jenter og 4 gutter som vant rypejakt med noen av norges beste hundeførere, gode hunder og Bergans utstyr til verdi ca 12 000 ,- !!
Dagen før jeg fikk en telefon om at jeg var en av de heldige, hadde jeg bestemt meg for å droppe rypejakt i år pga de dårlige tellingene som har vært både i Norge og Sverige. Det var da ekstra moro å få en telefon om at jeg var blitt plukket ut, og om jeg ville bli med på tur 🙂 Selvfølgelig ville jeg det, og denne helgen har jeg vært der. Det var helt magisk… Har aldri noensinne gått i så flotte terreng noen gang, lettgått og helt spektakulær natur. Tar rett og slett pusten ut av deg. I tillegg har jeg vært så heldig å møte nye og spennende mennesker og spist fortreffelig mat…
Første jaktdagen var noe preget av nervøsitet for min del, med en fotograf som skulle ta bilder.. Går jo ikke akkurat med så mye sminke, men må innrømme at jeg tok på meg litt maskara, hehe.. Ingen fugl i sekken, men siste jaktdag skjøt jeg flest ryper av alle med totalt 4 ryper i sekken. Det var uvant å ikke jakte med egen hund, men moro å jakte med høyt premierte hunder, og i tillegg felle fugl.

Dette har vært tidenes flotteste tur, den beste i hele mitt liv!

Kommer til å bli et minne for livet… <3