Godlukt i nesen…

Endelig har tåka lettet fra Lier, vært mye tåke og regn de siste ukene. Var en tur på skogen på mandag ettermiddag og på ettermiddagen idag.. På mandag, hadde jeg en fantstisk opplevelse med Sako, stand 170m ute, stod i ca. 10 min til jeg kom opp, hadde spikra tiuren for mor! Hehe, men da jeg kom opp, puh, det var bratt, så lettet den og fløy over hodet mitt. Greide å dra av et skudd, men det var vanskelig å treffe den gitt. Var utrolig moro, det har han faktisk aldri klart før på den måten. Møtte faktisk også en gutt, som skulle ut å jakte støkk.. Moro å treffe folk i skogen 🙂
Idag, var det fantastisk vær, ca 10 grader og nesten skyfri himmel. Hadde to komplette fuglearbeid på orrhaner idag. Sako er utrolig dyktig, fuglen fløy selvfølgelig, slik at jeg ikke fikk skutt.. MEN han var i komplett ro, og det er jeg fornøyd med.  Ellers hadde han flere stander langt ute, hvor jeg vet det har vært fugl tidligere. Begynner å få et litt for stort søk på skogen nå, så neste tur må jeg nok stramme inn litt.