Sako og jeg har gått utdannelse gjennom Den Norske Terapihundskolen, men mest på grunn av at jeg skal utdanne meg som instruktør. Vi har hatt 4 helger i høst, hvor vi har lært mye nytt. I helgen som var var det siste helg med praktisk eksamen, på mye av det vi har trent på skulle bli evaluert. Sako bestod, han var veldig flink. Tirsdag hadde matmor skriftlig eksamen, som hun bestod. Forøvrig har vi blitt testet ut før kursstart, hatt 3 innleveringer, og har måttet møte alle helger for å få bestått. I tillegg til praktisk og skriftlig eksamen.
Nå venter vi på dekken, som er bestilt. Slik at vi kan gå ut å jobbe.
Det jeg ser for meg er å rette meg mot sykehjem og private som ikke har mulighet til å besøke sine eldre. Hvis du skulle være interressert eller lurer på hva dette er, så ikke nøl med å ta kontakt med meg.