Sako,Chablis og jeg har vært på jakt. Starten av høsten har vært preget av kun jakt med Sako i Sverige og litt trening av Chablis. Vi har hatt en fin uke med skogsfugljakt til å begynne med. Vihadde en fantastisk uke, hvor jeg skjøt min første tiur, en røy og en orrhane. Tiurfuglearbeidet til Sako var helt prima, stand 180m ute på et storfuglkull, og den ene tiuren kom perfekt ut foran meg på myra i «slow motion». Så kan nå kalle meg en ekte skogsfugljeger 🙂

Svenskejakta ble avsluttet med rypejakt på Medstugan med min gode venninne Marianne. Dette var min 30årsgave fra henne. Vi ble flydd inn med helikopter og hentet når vi ville i to dager. Ble servert 3 retters middag på kveldene og fikk servert varm lunsj i fjellet. Utrolig flotte opplevelser. Vi har det alltid moro på jakt, latteren sitter løst, samt tårene, hehe, og det er 5 året vi jakter sammen. Så det har blitt en tradisjon at vi reiser på jakt sammen. Rype i sekken ble det også 🙂 Men kan nok ikke si at vi er de som er noen trussel for fuglebestanden…