I helgen var vi på Norsk Derby på Kongsvold. Det var 112 startende hunder og 6 parti ut i ND kvalifisering. Vanilla gikk veldig godt og ledet til lunsj etter samstand med makker i sitt første slipp. Hun gikk prima i andre slipp uten minus og fikk tildelt 1. pr ND kval! Det var totalt 5 premier på kvalifiseringen og kun 3 1 premier på 6 partier, og min vakre Vanilla fikk med seg en av dem 🙂 Det gikk totalt 43 hunder videre til semifinalen, inkludert Vanilla, som også var den eneste GS videre i Norsk Derby 2014! Jeg hadde som mål å få henne videre til semifinalen, så er storfornøyd med min Vanilla som fikk seg en premie på hennes tredje prøvetart før fylte 16 mnd… 🙂

Dommerenes kritikk:
Vanill-Gorbi. Vanilla jakter meget godt i høy fart med fin stil og livlig aksjon. Revierer meget godt i tungt, krevende terreng. Stand sammen med makker, reiser villig noe upresist ryper og er rolig i oppflukt og skudd, utreder. Vinner slippet.
Vanilla-Birk. Vanilla jakter meget godt, men må se seg slått av Birk. Vanilla er likevel dagens vinner.
1 pr ND kval.

Tallkarakter: 556444
Presisjon: 3
Reising: 5

Dommere: Odd Harald Sørbøen og Nils B. Skaar.