Høsten 2014 har vært en begivenhetsrik høst både med hunder og på jakt. Vanilla fikk 1 UK på Gordon Castle i Ljørdalen og fikk dermed inngangsbilletten til Norsk Derby. Hun ble derfor satstet på for fullt frem mot derbyen da Chablis fikk løpetid. Vanilla gjorde det sterkt og fikk tildelt 1 pr ND kval og vant sitt parti. Hun var den eneste GS’en videre til semifinalen. Semifinalen ble spennende, men jeg var bare glad for å være der med min hund. Vi gikk dessverre ikke videre. Hun sprang seg til finalen i Unghund Grabd Prix, men det var svært lite fugl, og det ble ingen premierte. Dette har aldri skjedd i historien… Hun var blant de 8 siste finalistene og hadde en slipptid på 125min! Chablis ble påmeldt siste mulige prøvestart i UK og fikk tildelt 1 UK siste prøvestart, gjett om jeg var glad!! Glimrende ført av Kenneth Bjørnstad.

Vanilla gjorde det også sterkt på Dogs 4 all og vi tok med hjem Norsk og Nordisk Junior Vinner 2014 tittel.

Hun har med sine prestasjoner i høst vunnet UK Cupen i NGK
 (http://www.gordonsetterklubben.no).

Vanilla ble også kåret til Årets ikke Vorsteh» i Vorsteh hundklubben avd. Buskerud.
(http://www.vorsteh.no )
Stolt matmor!

Utover dette har det blitt litt endel jakt også. Både skogsfugljakt og rypejakt med hundene og storviltjakt. For å trekke frem «noe» moro, vil jeg si at det var utrolig moro å få felt Chablis sine første ryper, som ble en double. Utrolig artig situasjon! Utover det har det, har jeg vært så heldig å få bli med på et jaktlag og der er det blitt hjortejakt og elgjakt, med full pott for min del. Skjøt mitt første storvilt (hjort) første jaktdag på Nordmøre, en spissbukk. I november skjøt jeg min første elg, en elgokse (5spiring). Utrolige opplevelser som jeg aldri kommer til å glemme…

Ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!