1AK Vanilla

Vanilla fikk 1AK på Holtsjøprøven 22.08.2015, som også var hennes første start i AK!! Hun gikk svært godt, og fant seg et fint rypekull til tross for sterk varme, 25grader. Hun ble da Norsk Utstillings Champion (NUCH) i en alder av 2år og 3mnd gammel!! Utrolig prestasjon. Utrolig gøy at vi nå har 3 VK hunder i hus.

Her er hennes kritikk:

Vanilla starter ut i meget stor fart, lett og fin aksjon. Revierer meget godt i god kontakt med fører. I medvindssøk legger hun seg ut med vinden. Finnes etter en stund i en stilfull stand. På kommando reises rypekull presist. Det skytes, rolig i oppflukt og skudd. Utreder. Fortsetter dagen ut i et fantastisk godt anlagt søksopplegg, til tross for sterk varme. Apportbevis forevist. Tildeles en meget velfortjent 1 pr. AK

Slipptid: 60min

Tallkarakterer: 556444

Presisjon: 4

Reising: 5