8Q3A2020-2

DSC_0359DSC_0392

Vanilla har fått løpetid og vil bli parret med vår egen Rotax i juni måned. Vanilla er en kraftig tispe med høy hodeføring og har vært en lærevillig frøken med mange meritter både på utstilling og jaktprøver. I tillegg er flere av søskenene til Vanilla premiert på jaktprøve. Hun er norsk og Dansk utstillingschampion og har flere 1UK på jaktprøve. Hun fikk premie i Norsk Derby (1ND kval) og var det året eneste gordonsetter videre til semifinale. Hun var finalist i Unghund Grand Prix samt premie i Arctic Cup kval og ble tilslutt premiert med 6 pr Finale. I tillegg har hun 100% premiering på apportprøve i UK (3UK apport og 1UK apport). På skog har hun også 100% premiering samt i AK høyfjell. Vanilla fikk 1AK på første start og ble da også N UCH i en alder av 2år og 3mnd gammel. Hun har også vist i VK i vinter at hun er en dyktig viltfinner med trøkk og tæl, med 1VK og 2VK m/CK. Vi har stor tro på denne kombinasjonen og skal beholde en tispevalp selv. Vanilla har HD: A Fri for CCA og affected med PRA.

rotax hode 2

Resdalens Rotax er en stor 10 år gammel hund, som vi har selv. En kraftig hund med høy fart, høy hodeføring og en dyktig viltfinner. Han er premiert både på skog og høyfjell. Han har også CERT på utstilling. Rotax har HD: A og er fri for PRA og CCA. I tillegg har Rotax avlet meget godt, og vi har to avkom etter han, Qajza og Qaxzig.  Søster til Rotax er NJCH.

Parringen er søkt til NKK og NGK og er en godkjent parring. Begge hundene er avlshunder i NGK og det vil bli et A-kull i Norsk Gordonsetterklubb.

Det er mer info om hundene som stamtavle og deres prestasjoner under fanen «våre hunder» her på hjemmesiden.

Vi forventer lettdresserte rasetypiske, friske hunder med godt gemytt, og hunder med høy viltfinnerevne og jaktlyst.

Selges kun til jakprøvedeltakere  og jegere.

Om du er interressert i valp fra denne parringen ta kontakt med Trine på post@rypemyra.no eller 90261999.