Akull på utstilling

I helgen var det Norsk Gordonsetterklub 100års jubileumsutstilling. Det var tidenes største utstilling med hele 164 GS påmeldt. Det var mange hyggelige hundemennesker der og en stor takk til NGK for et flott arrangement!

lørdag var det apportkonkurranse og vi stilte med alle våre 5hunder. Det var mange påmeldt og flinke hunder. Alle våre gjorde jobben og kom inn med utlagt fersk rype, fornøyd med det. Rotax, Qaxzig og Vanilla kom til finalen (11stk), og Rotax ble tilslutt nr 2. 🙂 Gratulerer til de andre premierte også. På kvelden var det felles grilling og bla annet myntkast. Artig!

Søndag var selve utstillingen og den startet med championparade, der vi stilte Qaxzig og Vanilla. Det var hele 22 champions påmeldt, og det var gøy å se så mange flotte hunder.

Rypemyra`s A Tuva, Rypemyra`s A Senta og Rypemyra`s Alva Chardonnay ble stilt i Juniorklasse og Tuva fikk Excellent og 3konk, Senta fikk Excellent og Alva fikk VG. Moro at Tuva ble plassert som nr 3 i klassen, da det var totalt 19 juniortisper i klassen. Zettertjärns Chablis ble stilt i brukshundklassen og fikk Excellent, og faren til Rypemyra`s A kull, Åens Harry til Bjørnar Boneng fikk også Excellent. (Over ser dere bilde av Senta, Tuva, Alva, Chablis og Harry). Bestefaren til A-kullet Glavaris Ztorm til Jane Hagstrøm ble beste hannhund, BIR og BIS!

En flott helg og et arrangement som har vært moro å ha vært med på. Utrolig artig å se valpene og eierne igjen og så mange trivelige fuglehundmennesker 🙂

 

apportkonkurranse