Da var tiden kommet for levering av valpene etter Vanilla og Rotax. Det har vært en veldig koselig valpetid. De har vist seg å være veldig sterke i hodet, rolige og robuste alle sammen. Valpene blir 8uker på mandag, så det passet best å hente de i forbindelse med en helg.

Vi er sikre på at de får det fint der de er nå, selv om det er litt trist å levere fra seg disse søte små. Alle valpene vil bli jaktet over og stilt på både jaktprøver og utstilling. Selv skal vi ha mye kontakt med en som bor kun 20min unna. Den skal vi stille ut, både jaktprøver og utstilling.

Vi ønsker alle sammen lykke til med valpen! 🙂

Legger ved noen bilder av valpene og de nye eierne.

b-turbo

Rypemyra’s B Turbo med sine nye eiere Jens Olav Wikan med familie fra Storås.

 

basco

Rypemyra’s Basco med sine nye eiere Thomas Lien og Janne Hegna fra Notodden

 

birki

Rypemyra’s Birki med sine nye eiere Viola Bakken og Kristian Reiten Berg fra Trondheim

 

bono

Rypemyra’s Bono med sine nye eiere Jonny Holsen og Cecilie Hoset Holsen fra Kristiansund